Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Freddy Fit's Loopfietsenrace

Zaterdag 2 november staat de Wieler 3 daagse Alkmaar in het teken van familie. Naast side events op het Evenemententerrein in de middag, staan er aan het begin van deze finaledag in het Sportpaleis twee loopfietsenraces voor de allerkleinsten op het wedstrijdprogramma. Deelname is gratis, inschrijven is verplicht.

Speciaal voor kinderen van 1 t/m 5 jaar heeft Freddy Fit, mascotte van Alkmaar Sport, een loopfietsenrace georganiseerd. Freddy Fit’s loopfietsenrace gaat over het rechte stuk van de wielerbaan in Sportpaleis Alkmaar en staat zowel om 16.10 als 16.40 uur in het programma. Zowel Freddy Fit als RTC baantrainer Herman Schenk begeleiden de kinderen op de fiets.

Praktische informatie

De loopfietsen worden beschikbaar gesteld door Alkmaar Sport. Per kind heeft één ouder of verzorger gratis toegang tot de Wieler 3 daagse. Deelname aan Freddy Fit’s loopfietsenrace is gratis.

Er kunnen per keer maximaal 10 kinderen mee doen. Inschrijven kan via de online omgeving van Alkmaar Sport, selecteer hierbij de tijd waarop je deel wilt nemen. Schrijf je snel in want vol = vol!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven