Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Loopfietsenrace tijdens de Wieler 3 daagse Alkmaar

Zaterdag 2 november staat de Wieler 3 daagse Alkmaar in het teken van familie. Naast side events op het Evenemententerrein in de middag, staan er aan het begin van deze finaledag in het Sportpaleis twee loopfietsenraces voor de allerkleinsten op het wedstrijdprogramma. Deelname is gratis, inschrijven is verplicht.

Speciaal voor kinderen van 1 t/m 5 jaar heeft Freddy Fit, mascotte van Alkmaar Sport, een loopfietsenrace georganiseerd. Freddy Fit’s loopfietsenrace gaat over het rechte stuk van de wielerbaan in Sportpaleis Alkmaar en staat zowel om 16.10 als 16.40 uur in het programma. Zowel Freddy Fit als RTC baantrainer Herman Schenk begeleiden de kinderen op de fiets.

Praktische informatie

Freddy Fit’s loopfietsenrace staat op het programma op zaterdag 2 november. De loopfietsen worden beschikbaar gesteld door Alkmaar Sport. Per loopfietsenrace kunnen maximaal 10 kinderen deelnemen. Per kind heeft één ouder of verzorger gratis toegang tot de Wieler 3 daagse. Deelname aan Freddy Fit’s loopfietsenrace is gratis. Inschrijven kan via www.w3da.nl/loopfietsenrace.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven