Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Business meets Wieler 3 daagse Alkmaar.

Er zijn veel paralellen te maken tussen het bedrijfsleven en topsport; strategische keuzes, “do or die” mentaliteit, hard werken en uitdagende doelen stellen. Op Business Friday, 1 november a.s. komt het bedrijfsleven en de topsport samen in het Sportpaleis tijdens de Wieler 3 daagse Alkmaar (31 oktober t/m 2 november); het gezelligste topsport evenement van Alkmaar!

Er is geen andere sport naast wielrennen waarbij je zo dicht op de actie zit. Langs-zoevende wielrenners op een meter afstand, je kunt als toeschouwer de rijwind voelen. Grote namen uit het (weg)wielrennen lopen tussen de onderdelen langs de tafels om een handje te schudden of om handtekeningen uit te delen.

“De Wieler 3 daagse Alkmaar is de ideale setting voor de vrijdagmiddagborrel van uw bedrijf. Ook voor netwerkmogelijkheden en relatiemanagement is het evenement zeer geschikt” aldus Suzanne Krul, organisator van de W3dA. Op het middenterrein wordt u voorzien van een hoogwaardige en duurzaam geproduceerde diner bestaande uit lokale producten verzorgd door het team van de Henry’s groep. De bediening voorziet u van de gewenste drankjes en aan luxe geen gebrek. Als VIP tijdens de Wieler 3 daagse Alkmaar wordt u op uw wenken bediend en tot in de puntjes verzorgd; dit alles terwijl u kunt genieten van spanning, sensatie en spectaculaire wedstrijden.

Interesse in een sportieve vrijdagmiddagborrel tijdens de #W3DA? Kijk voor meer informatie op www.w3da.nl, onze social media kanalen of neem contact op met Suzanne Krul via S.Krul@alkmaarsport.nl.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven