Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Nieuws


Inschrijving Dames voor 3 daagse Alkmaar gestart

Datum: 13 september 2019
Wieler 3 daagse Alkmaar kent naast wedstrijden voor elite, stayers en jeugd ook een damesprogramma. De inschrijving voor de dames is inmiddels geopend op mijnKNWU. Maximaal 24 rensters kunnen deelnemen.
Meer informatie


Niki Terpstra aan de start van de Wieler 3 daagse Alkmaar

Datum: 06 september 2019
De Noord-Hollandse Niki Terpstra staat in de derde editie van de Wieler 3 daagse Alkmaar (W3dA) aan de start. De renner uit Bergen is de eerste deelnemer die de organisatie van Wieler 3 daagse Alkmaar bekend heeft gemaakt.
Meer informatie


Goede Doel Diner tijdens Wieler 3 daagse Alkmaar

Datum: 12 juli 2019
Als uitsmijter van de Maand van het Werk organiseert RPAnhn (Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid) samen met haar partners alweer voor de derde keer Het Grootste Werkfestival. Dit festival voor werkgevers, onderwijs en overheid vindt plaats op donderdag 31 oktober, van 13.00 tot 18.00 uur in De Meent Bauerfeind te Alkmaar. De middag staat geheel in het teken van innovatie. Enkele sprekers zijn Alexander Klöpping (Blendle), Jorn de Vries (Flitsmeister) en Marijn Beuker (AZ). Aansluitend is een spectaculair Goede Doel Diner, waarvoor deelnemers zich apart kunnen opgeven. Deelname aan Het Grootste Werkfestival is gratis. Meer informatie en aanmelden: www.hetgrootstewerkfestival.nl.
Meer informatie


Business Friday op de Wieler 3 daagse

Datum: 10 juli 2019
“De Wieler 3 daagse Alkmaar is de ideale setting voor de vrijdagmiddagborrel van uw bedrijf. Ook voor netwerkmogelijkheden en relatiemanagement is het evenement zeer geschikt” aldus Suzanne Krul, organisator van de W3dA. Op het middenterrein wordt u voorzien van een hoogwaardige en duurzaam geproduceerde diner bestaande uit lokale producten verzorgd door het team van de Henry’s groep. De bediening voorziet u van de gewenste drankjes en aan luxe geen gebrek. Als VIP tijdens de Wieler 3 daagse Alkmaar wordt u op uw wenken bediend en tot in de puntjes verzorgd; dit alles terwijl u kunt genieten van spanning, sensatie en spectaculaire wedstrijden.
Meer informatie


Vera Koedooder ambassadeur Wieler 3 daagse Alkmaar

Datum: 26 juni 2019
Dit jaar is de organisatie van het evenement uitgebreid met meervoudig kampioen Vera Koedooder. Vera behaalde maar liefst 18 Nederlandse titels, 8 medailles op Europese kampioenschappen, 7 medailles in World Cup wedstrijden, 15 Klassieker overwinningen en een 6e plaats op de Olympische Spelen op de baan in Londen 2012. “Waarom ik de Wieler 3 daagse omarm? De wielerbaan, vrouwenwielrennen en Noord-Holland… Dit zijn voor mij al drie fantastische redenen om de 3 daagse van Alkmaar te omarmen! Ik kijk er met veel plezier naar uit!,” aldus een enthousiaste Vera Koedooder. Vera zal zich met name richten op het hospitality management en met haar verhalen en enthousiaste toelichting op het spektakel op de baan de VIP-beleving van de bezoekers vergroten.
Meer informatie

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven