Contact   |   Volg ons TwitterFacebookInstagram
Volg ons TwitterFacebookInstagram

Nieuws


Reactie van een bezoeker W3dA:

Datum: 11 november 2019
In aanloop naar de driedaagse hebben we enige tickets verloot. Een reactie van een van de prijswinnaars was te leuk om niet te delen:
Meer informatie


Dagverslag Dag 2

Datum: 02 november 2019
Dag 2 Wieler 3 daagse Alkmaar: Op dag 2 hebben we mooie gevechten gezien voorin het klassement. De koppels voorin het klassement maken elkaar het leven zuur en dat levert een spannende strijd op!
Meer informatie


Dagverslag Dag 1

Datum: 01 november 2019
Dag 1 Wieler 3 daagse Alkmaar: Gisteravond werd het startschot gegeven op de derde editie van de Wieler 3 daagse Alkmaar. Spanning, snelheid en sensatie in het Sportpaleis Alkmaar!
Meer informatie


Meet & Greets met Terpstra & Ten Dam tijdens Wieler 3 daagse Alkmaar

Datum: 21 oktober 2019
Als ambassadeurs van het EK wegwielrennen in Alkmaar ontwikkelde Laurens ten Dam en Niki Terpstra samen een spectaculaire route door de binnenstad. Ook bij Wieler 3 daagse Alkmaar, official side event van het EK, zijn beide heren aanwezig. Tijdens Wieler 3 daagse Alkmaar maken zowel publieksfavoriet Niki Terpstra als Laurens ten Dam, voor het 3e opeenvolgende jaar ambassadeur van dit evenement, tijd voor de fans.
Meer informatie


Loopfietsenrace tijdens de Wieler 3 daagse Alkmaar

Datum: 17 oktober 2019
Zaterdag 2 november staat de Wieler 3 daagse Alkmaar in het teken van familie. Naast side events op het Evenemententerrein in de middag, staan er aan het begin van deze finaledag in het Sportpaleis twee loopfietsenraces voor de allerkleinsten op het wedstrijdprogramma. Deelname is gratis, inschrijven is verplicht.
Meer informatie

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven